11 Ağustos 2023

Başarılarımızla 3 yıldır 'Yılın Şirketiyiz'!

stevie awards zer promena.webp

Uluslararası iş dünyasının en önemli ödülleri arasında yer alan The Stevie Awards tarafından bu yıl 20’ncisi düzenlenen The International Business Awards ödül programının kazananları açıklandı. Programda bu yıl da “Yılın En İyi Şirketi” seçilerek üç yıl üst üste bu unvana layık görülmenin ve toplam 6 ödülü şirketimize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz.

Zer olarak “Farklılaşmış Hizmetler” kategorisinde aldığımız altın ödül ve “Ticari/Profesyonel Hizmetler” kategorisinde gümüş ödül ile “Yılın En İyi Şirketi” seçildiğimizi paylaşan Genel Müdürümüz Serhan Turfan, “Müşteri ve tedarikçilerimizi öngörülmez ve zorlayıcı iş dünyasında daha dayanıklı ve esnek hale getirmek üzerine kurduğumuz iş modelimizle üç yıldır üst üste “Yılın En İyi Şirketi” olarak ödüllendirilmemizi bu yolda verdiğimiz emeğin bir karşılığı olarak görüyorum. 20 yıla uzanan deneyimimiz ile 2500’ü aşkın aktif tedarikçimiz ve 1300’ün üzerinde müşterimizin yanında olmaya, alanında uzman ekibimiz ile birlikte daha da güçlenerek daha nice sürdürülebilir başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Stratejik satın alma ve tedarikçi çözümleri platformumuz Promena iki altın ödüle layık görüldü

Stratejik satın alma çözümleri sektöründe Türkiye’nin ilk markası Promena “Endüstriyel Ürün ve Hizmetler” kategorisinde kazandığı altın ödül ile The International Business Awards tarafından üçüncü kez bu kategoride ödüle layık görülürken, “Tedarik Zinciri Yönetimi” kategorisinde de altın ödülün sahibi oldu.

2 ödül de İnsan kaynakları uygulamalarımıza

İnsan kaynakları alanında “İşin İçinde Biz Varız!” işveren markamız kapsamında gerçekleştirdiğimiz iletişim çalışmalarımız ve uygulamalarımız ile “Yılın İnsan Kaynakları Ekibi” ve “İnsan Kaynaklarında Başarı” kategorilerinde gümüş ödüle layık görüldük.

Paylaş