26 Nisan 2024

Genel Müdürümüz Serhan Turfan, Bizden Haberler dergisinde!

serhan turfan bizden haberler.webp

Genel Müdürümüz Serhan Turfan, Koç Topluluğu’nun yayını Bizden Haberler dergisinin yeni sayısında KoçZer’in dönüşüm hikayesini, gelecek hedeflerini ve faydalı iş modelini paylaştı.

Röportajında, KoçZer'in 20 yıllık yolculuğunu arkasına alarak iş dünyasına sunduğu faydalı iş modelini daha da büyütmek, değişimi ve dönüşümü her alanda kucaklamak amacıyla yeni bir marka dünyası yaratmakla başladığımızı belirten Serhan Turfan, “Yeni markamızı oluştururken ana odağımıza iş ortaklarımızla ve tedarikçilerimizle olan karşılıklı diyalogları, ihtiyaç anlarını aldık. Logomuzdaki Z harfi, müşterilerimizle ve tedarikçilerimizle kurduğumuz sağlam diyaloğun ve KoçZer’e ihtiyaç duyulan anların bir sembolü. Bundan sonra atacağımız adımlar, marka amacımızla oluşturduğumuz ‘Bugün de, yarın da… KoçZer İşinizin Yanında’ söylemimizi destekler nitelikte olacak” dedi.

Müşteri deneyiminden, tedarikçi ilişkilerine her alanda iş ortaklarımızın işini önceleyen bir yapıyı oluşturmak hedefimize paralel olarak yaptığımız analizler ve sektör trendlerine göre sektörümüzün dijital uygulamalara yöneldiğini paylaşan Serhan Turfan, “Sektör beklentisi bu yönde artarken, sahip olduğumuz satın alma işgücünün ve uzmanlığın manuel formatta kalmasına müsaade edemeyiz. Bu kapsamda, online pazaryeri atılımı yaptık ve iki yeni dijital ürünümüz ZerGO ve ZerCard’ı lanse ettik. B2B alışveriş dünyasına özel tasarlanmış online pazaryeri platformumuz ZerGO ile şirketler hem satıcı hem alıcı olarak yer alarak farklı avantajlardan faydalanabilecek. ZerCard ise çalışanların ihtiyaçlarına odaklanarak ve çalışan/bayi ödüllendirme sistemlerine nakite benzer bir yaklaşım sunuyor” dedi.

KoçZer’in uzun ve kısa vadeli hedefleri için de açıklamalarda bulunan Serhan Turfan, “Kısa vadede hedefimiz tüm platformlarımızın kendi alanlarında sektörlerini domine etmesi. Online satın alma ve ihale platformumuz Promena, stratejik satın alma alanındaki ilk oyuncu ve sektör liderliğini koruyor. Önümüzdeki 5 yıl içinde dijital platformlarımızdan gelen ciromuzun, toplam ciromuz içerisindeki payını %40 seviyesine çıkarma planımız var” dedi. Uzun vadede ise KoçZer’i dijital platformları ve geliştirdiği uzmanlığı bütünleşmiş bir hizmet şeklinde sunan, Türkiye pazarına hakim ve globalde rekabet eden bir şirket haline getirmeyi amaçladığımızı paylaştı.

 TÜMÜNÜ OKU 

Paylaş