25 Kasım 2021

Promena, Spend Matters’in “50 to Watch” listesinde 2. kez yer aldı!

promena spend matters 50 to watch listesi Stratejik satın alma platformumuz Promena uluslararası başarılarına yenisini ekledi. Küresel satın alma teknolojileri ve satın alma sektöründeki gelişmeler hakkında bilgiler sunan, dünyanın en büyük çevrimiçi satın alma kaynaklarından biri olan Spend Matters’in “50 to Watch” listesinde 2. kez ilk ve tek Türk hizmet sağlayıcı olarak yer aldı.

Spend Matters’ın dünya çapında takip edilmeye değer gördüğü şirketlere yer verdiği “50 to Watch” listesinde 2. kez yer almasını Promena’nın küresel yolculuğunda önemli bir kilometre taşı olarak değerlendiren Satış ve Promena Hizmetleri Direktörümüz Orçun Güven, “Sektöründe Türkiye’nin ilk markası olan Promena ile işletmelere 2001 yılından bu yana ölçülebilir katma değer sağlama hedefiyle dijital satın alma çözümleri sunuyoruz. Promena’nın tecrübeli ekibini yüksek teknolojiyle birleştirerek işletmelerin tedarik zincirlerini farklı projelerde ve binlerce kategoride uçtan uca yönetmelerini olanaklı kılıyoruz. Bu konumumuz uluslararası pazarda da başarı hikayeleri oluşturmamızı sağlıyor.” dedi.

Pandeminin küresel dengeleri değiştirmenin yanı sıra tedarik süreçlerini dijitalleştirmeyi de zorunlu kıldığını, işletmelerin dünyaya açılabilmeleri için faaliyetlerine sürdürülebilirlik kazandırmasının şart olduğunun altını çizen Güven, “Promena’nın sunduğu çözüm ve hizmetlerle, kurumsal şirketlerin tüm satın alma faaliyetlerinde sürdürülebilir avantajlar yaratarak dijital dönüşümü destekliyoruz. Böylece küresel yolculuklarını hızlandırıyoruz” dedi.

Paylaş