06 Mayıs 2020

Stratejik Satın Alma Platformumuz Promena’dan Bir Başarı Daha! 

34 başarı 1000x550 100

Küresel ve bölgesel pazar bilgisini yüksek teknolojiyle birleştirerek şirketlere satın alma süreçlerinde en üst düzeyde verimlilik, etkin kontrol, zaman ve işgücü tasarrufu sağlamayı amaçlayan stratejik satın alma platformumuz Promena sektöründe önemli bir başarıya imza attı.

Promena, dünyanın farklı ülkelerinden birçok satın alma profesyonelinin üye olduğu, global trendlerle ilgili bilgiler sunan satın alma ağı Spend Matters’ın her yıl dünya çapında takip edilmeye değer gördüğü şirketleri sıraladığı “50 Procurement Providers to Watch” listesinde yer aldı. E-ihale, e-satınalma gibi yenilikçi çözümleriyle ülkemizde “Stratejik Satın Alma Çözümleri” pazarını oluşturan Promena, bu listeye girmeye hak kazanan ilk Türk yazılım şirketi oldu.

Promena Hizmetleri Direktörü Orçun Güven, Spend Matters’a küresel ölçekte etkili olan koronavirüs krizinde iş dünyasının ve Promena’nın durumunu değerlendiren bir röportaj verdi. Güven, röportajında koronavirüs krizinin manuel süreçler yerine dijital çözümlere sahip olmanın önemini gösterdiğini vurgularken, “Keşke dijital süreçlere sahip olmanın önemini anlamak için bu zor durumdan geçmeseydik” dedi. Güven ayrıca dijital çağın artılarını satın alma süreçlerine taşıyan Promena’nın sunduğu elektronik satın alma hizmetleriyle kurumsal şirketlerin satın alma faaliyetlerinde bu kriz ortamında dahi sürdürülebilir avantajlar yaratabildiğini, Promena çalışanlarının evlerinden çalışmaya devam etseler de krize karşı müşterilerinin talep ettiği hızlı ve esnek çözümleri sunmaya devam ettiğini belirtti.

 

 TÜMÜNÜ OKU 

Paylaş