09 Ağustos 2023

Depremin yaralarını sarmak için çalışmaya devam ediyoruz

umut kent.webp

Koç Holding’in Topluluk şirketleriyle birlikte kurduğu Umut Kentlerde yaşam başladı. Depremden etkilenen 5 farklı ilde kurulan Umut Kentlerde toplam 20.000 kişiye yaşam imkanı sunuluyor.

Zer olarak alanında uzman ekiplerimiz ile bu değerli projenin ilk adımından başlayarak; saha koordinasyonu, lojistik ihtiyaçları ve operasyon yönetimi başta olmak üzere birçok farklı alanda projenin destekçisi olduk.

5.000 adet konteynerin ve kurulumu için gerekli olan malzemelerin Çin'den ülkemize getirilmesinde koordinasyonu ve lojistik operasyon süreçlerini üstlenen ekiplerimiz, konteynerlerin yurt içindeki transferlerini ve montajlarını tamamladıktan sonra kurulum alanlarına teslimatlarını da gerçekleştirdi.

Proje boyunca koordinasyonumuzda gerçekleştirilen lojistik hizmetler kapsamında, yurt içinde konteynerleri taşıyan çekiciler toplam 3.650 dolu sefer ve toplam 580 bin km yol yaptı.

Bu süreçte koordinasyon, iş gücü ve lojistik desteğin yanı sıra güvenlik ve temizlik hizmetleri satın almaları ile Umut Kentlerin yaşam alanlarının tesis yönetimini de üstlendik. Sahada görev alan operasyon ekiplerimiz ile kaliteli hizmetin sürdürülebilirliğini sağlayarak, Umut Kentlerin bakım ihtiyaçlarına destek olduk.

Zer olarak Umut Kent’te umudun devamı için sahada olmaya ve depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Paylaş