01 Nisan 2021

En İyi İş Yerleri Arasındayız!

zer gptw 2021 en iyi is yeri

Zer olarak her geçen gün üst seviyelere taşıdığımız çalışan deneyimi, iç iletişim çalışmaları ve sunduğumuz iyi insan kaynakları uygulamaları ile son yıllarda çalışan bağlılığı ölçümlerimizde yükselen bir ivme yakaladık. Bu ivmelenme, pandeminin olağan dışı şartlarına rağmen olumlu yönde devam etti ve uluslararası değerlendirme kuruluşu olan Great Place to Work tarafından En İyi İşyeri Sertifikası’na layık görüldük.

Şirket olarak ben değil biz diyen ekosistem anlayışının önemini sıklıkla vurguladığımız gibi aynı anlayışın şirket içinde de geçerli olması için çalışmaya devam edeceğiz. Biz bilincinin hâkim olduğu takımlar kurarak dünya ve çevre farkındalığı yüksek, her alanda daha iyiyi yaratmaya istekli çalışma ekosistemimizi her gün daha da kuvvetlendirmeyi amaçlıyoruz.

Dün olduğu gibi bugün de aynı amaç etrafında buluşan çalışanlarımızdan aldığımız güçle paydaşlarımıza ve sektörümüze en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu ödülü Zer’e kazandıran, işini her koşulda başarıyla sürdüren tüm çalışma arkadaşlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 

Paylaş