25 Ocak 2023

Güçlü Liderlerin 2023 Öngörüleri Marketing Türkiye’de yayınlandı

mehmet apak marketing turkiye 2023.webp

Genel Müdürümüz Mehmet Apak, Marketing Türkiye’nin her yıl Ocak sayısında hazırladığı “Güçlü Liderlerin 2023 Öngörüleri” dosyasında görüşleri ile yer aldı.

2022 yılında güven ve iş birliği odağında büyüyen ekosistemimizde kısa vadeli değil, uzun vadeli ortak kazanımları hedeflediğimizi vurgulayan ve enflasyonist hareketlerin sektörümüze etkilerini aktaran Apak, “Zer’deki tüm arkadaşlarımla beraber özverili ve titiz bir şekilde çalıştık, piyasayı sürekli takip ettik, gerekli aksiyonları tedarikçimizi de koruyacak şekilde aldık. Fiyatlama ve maliyet stratejileri, dijital platform kullanımının getirdiği şeffaflık ile tedarikçimiz ve müşterilerimizle güven odaklı bir iş birliği sürecini daha başarıyla tamamlamak üzereyiz” dedi.

Zer’in 20. yaşını ve Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılına dair hedefimizi paylaşan Genel Müdürümüz, ekosistemimizi farklı ülkeler ve sektörler bazında genişleterek, 2022 yılında yönettiğimiz satın alma hacminden çok daha fazlasına bu sayede erişmeyi hedeflediğimizi aktardı.

 

 TÜMÜNÜ OKU 

Paylaş