01 Nisan 2022

Hayalimiz Benzer’de büyük ödül Akplas Plastik’in oldu!

hayalimiz benzer is birligi programi akplas plastik buyuk odul

Hayalimiz Benzer İş Birliği Programı kapsamında 2021 yılında gelişimlerini takip ettiğimiz projeler arasından büyük ödülün kazananı “Doğal Kaynakların Değerlendirilmesi” projesi ile Akplas Plastik oldu.

Doğal kaynakların yeniden değerlendirilmesini hedefleyen projenin gelişimi bir yıl boyunca gönüllü Zer elçileri tarafından takip edildi. Takip süresi boyunca proje hedefleri ile paralel olarak, tesis çatısında toplanan yağmur suları depolarda biriktirildi ve elde edilen su; üretim sürecinde, günlük kullanımda ve yangın söndürme sisteminde kullanıldı. Aynı zamanda ışığa göre otomatik ayarlanır LED lambalar ile enerji tasarrufu sağlanması hedefine de ulaşıldı.

Zer olarak bir yıl boyunca gösterdiği gelişimle büyük ödülü almaya hak kazanan Akplas adına Türk Eğitim Vakfı bünyesinde oluşturulan Mustafa V. Koç burs Fonu’na yaptığımız bağış ile 3 kız lise öğrencisinin eğitim giderlerini üstlendik.

Daha iyi bir gelecek için sorumluluk alan ve bir yıl boyunca gösterdiği gelişimle büyük ödüle layık görülen Akplas tebrik ediyor, projesi ile Hayalimiz Benzer İş Birliği Programı’nda geliştirilecek yeni projelere ilham olmasını diliyoruz.

Paylaş