12 Nisan 2022

İnsan kaynakları stratejimiz ve uygulamalarımızın başarısı bir kez daha tescillendi

zer great place to work 2022 gptw

Türkiye’nin lider kurumsal satın alma ve tedarik zinciri yönetimi şirketi olarak Great Place to Work tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2022 listesinde, 100-249 çalışan sayısı kategorisinde ikinci kez yer aldık.

“Dayanışma ve güven etrafında birleştiren bir şirket ortamı için çalışıyoruz”

Kurumsal satın alma ve tedarik zinciri yönetimi danışmanlığımızın yanında, 130’u aşkın iş alanında satın alma hizmetleri ve teknolojik çözümler sunduğumuzu ve bu yapının sürdürülebilirliği ve gelişiminde; yetkin, uzman ve şirketine bağlı insan kaynağının en önemli kuvvet olduğunu vurgulayan Genel Müdürümüz Mehmet Apak, “Uzmanlığı ve tecrübesiyle Zer’e yıllardır hizmet veren kıdemli bir arkadaşımla ekiplerimize yeni dahil olan genç arkadaşımın dayanışma, güven, beraberlik duyguları etrafında birleştikleri bir çalışma ortamı kurmak için çalışıyor ve bunun pozitif sonuçlarını görmekten mutluluk duyuyoruz. Şirketimizin Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında yer alması ise bu çabalarımızın güzel bir göstergesi.” dedi.

“Ödüller daha iyisini yapmak için bizlere cesaret veriyor”

İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörümüz Sanem Bayraklı ise “Dijital çağın eşiğinde yakalandığımız pandemi, iş dünyasında önemli değişimleri tetikledi. İnsan kaynakları ise adeta rönesansını yaşıyor. Güven, şeffaflık, ortak amacı benimseme gibi değerlerin daha fazla öne çıktığını gördüğümüz çalışma ortamında, uzaktan çalışan ekiplerimize bu değerleri nasıl geçireceğimizi konuşur olduk. Kurum kültürü yaratma, ekiplere aktarma ve yaşatma, çalışanlar arasında etkileşim yaratmanın daha fazla öne çıktığı bir ortamda, iç iletişim projelerinin etkisinin ve öneminin giderek arttığını deneyimliyoruz. Çalışanlarımızın değerlendirmesi ile Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında yer almış olmayı, insan kaynakları alanında gelişime odaklanan projelerimizin ve çalışanlarımıza verdiğimiz değerin kanıtı olarak görüyoruz. Son dönemde kazandığımız ödüller İK vizyonumuz ile yarattığımız farkı teyit ediyor” dedi.

Paylaş