18 Nisan 2022

Mehmet Apak, ‘Yeni dönemin ihtiyacı hazırlıklı ve donanımlı olabilmek’

mehmet apak fast company dergisi customer centric eki

Fast Company dergisinin hazırladığı Customer Centric ekine röportaj veren Genel Müdürümüz Mehmet Apak, Zer’in müşteri odaklı iş yaklaşımına dair detayları paylaştı.

Genel Müdürümüz her şirketin bu dönemde en büyük ihtiyacının belirsizlik ve zorluklar karşısında hazırlıklı ve donanımlı olmak olduğunu belirterek, “Bu ihtiyaçla birlikte kurumsal satın alma ve tedarik zinciri yönetiminde yaşanan küresel gelişmelerin, belirsizliklerin ve ani değişikliklerin etkisi çok daha fazla hissediliyor. Müşterilerimiz, proaktif olan, karmaşık durumları önceden görüp çözüm önerileri sunan ve işin başlangıcında da bitişinde de yanlarında olan stratejik partnerlere ihtiyaç duyuyorlar. Zer olarak öngörünün azaldığı, belirsizliklerin arttığı noktada, şirketleri tüm bu değişkenlere karşı “daha dayanıklı ve esnek” hale getirmek için varız” dedi.

Apak, Zer’in müşteri iletişiminde yarattığı 3 önemli noktayı müşterilerimizle ilişkimizi bir yolculuk olarak tanımlayarak sürekli dinleme, iletişim ve empatiyi ön plana koymamız şeklinde açıkladı. Bu yolculuktan sürekli öğrendiğimizi ifade ederek “Müşterimizi ürün geliştirmeden satış öncesine, operasyondan satış sonrasına kadar tüm süreçlerde işimizin her noktasında yan yana yürüdüğümüz paydaşlarımız olarak görüyor, karşılıklı güven duygusuyla, ortak fayda odağında, birbirini anlayan paydaş ilişkisi kurabilmeyi önemsiyoruz” dedi.

 TÜMÜNÜ OKU 

Paylaş