17 Ocak 2022

Mehmet Apak, 2022 yılına dair öngörülerini Marketing Türkiye dergisine anlattı

zer marketing turkiye gelecek ongoruleri mehmet apak roportaj

Genel Müdürümüz Mehmet Apak, ekonomiye yol gösteren liderlerin görüşlerinin yer aldığı Marketing Türkiye’nin ‘Gelecek Öngörüleri’ dosyasında, 2022 yılına dair öngörülerini ve Zer’in gelecek hedeflerini paylaştı.

Zorlu dönemlerde kazandığımız tecrübeler ile 2022 yılında da devam edecek sorunları yönetmek adına daha şanslı olduğumuzu fakat daha yaratıcı çözümler üretmemiz gerektiğini belirten Apak, “İş dünyası aktörlerinin birbirlerini desteklemesi çok önemli. Bu zor dönemi ben değil, biz diyerek; sorumluluklarımızın farkında olup ortak hayaller için birbirimize güvenerek atlatacağız.’’ diyerek hep vurguladığımız iş birlikteliği ve güvene yönelik ihtiyacı paylaştı.

2021 yılında ulaştığımız 1295 aktif tedarikçimizle, 1325 müşterimize 108 farklı kategoride kurumsal satın alma ve tedarik zinciri yönetimi hizmeti sunduğumuzu paylaşan Genel Müdürümüz, “2022’de güvenli ekosistemimizi yüzde 50 büyütmeyi hedefliyoruz. Çok yönlü senaryolar ışığında tedbirlerimizi alıyoruz. Depolama, alternatif taşıma modları ve güzergahlar üzerinde çalışıyoruz. Malzeme, hizmet ve medya satın alma hizmetlerimizden müşteri ve tedarikçilerimizi çapraz olarak yararlandırmak için iş birlikteliği projeleri yürütüyoruz.” dedi.

 TÜMÜNÜ OKU 

Paylaş