22 Mayıs 2020

Mehmet Apak: Sahne tek başına olanların değil, iş birlikteliği yapanların olacak

33

22 Mayıs 2020 tarihli Dünya Gazetesi’nde yayınlanan röportajında Genel Müdürümüz Mehmet Apak, koronavirüs salgını sürecinde satın alma sektörüne dair değerlendirmelerde bulundu.

Salgın döneminde müşterilerimiz ve tedarikçilerimiz arasında oluşturduğumuz iş birlikteliğine vurgu yapan Apak röportajında, “Biz satın alma yapmak isteyen müşteriler ve tedarikçiler arasında bir köprüyüz. 2019’da ‘Sahne tek başına olanların değil, iş birlikteliği yapanların, sahneyi paylaşanların olacak’ demiştik. Yaşadığımız travmalı süreç bu söz altında stratejimizin ne kadar doğru olduğunu gösterdi. Ekosistemimiz iyi çalıştı. Salgın travması ekosistem korunarak atlatılacak” dedi.  

Apak, röportajında stratejik satın alma çözümümüz Promena’nın dünyanın takip ettiği global satın alma ağı Spend Matters’ın “Dünyada İzlenmesi Gereken 50 Şirket” listesine giren ilk ve tek Türk platform sağlayıcı olduğunu belirterek “Bu zorlu süreçte tüm sektörler dijitale geçişin zorluklarını yaşarken biz teknolojik bir satın alma şirketi olmanın avantajlarını yaşadık. Yıllardır dijital dönüşüme yaptığımız yatırımlar, teknolojik yenilikleri takip ederek kendimizi geliştirmemiz, bize uygun olan teknolojileri kendi iş alanlarımızda kullanmamız tedarikçilerimiz ve müşterilerimiz arasındaki iş akışının kesintisiz ilerlemesini sağladı” dedi.
 
 

 TÜMÜNÜ OKU 

Paylaş