15 Eylül 2022

Promena ve Scoutbee’den stratejik iş birliği

promena scoutbee is birligi

Türkiye’de stratejik satın alma platformlarının öncüsü olan Promena, Almanya merkezli yapay zeka temelli tedarikçi bulma platformu Scoutbee ile stratejik bir iş birliğine imza attı.

Promena müşterilerinin farklı coğrafyalardan tedarikçi portföylerini geliştirmelerine ve daha dayanıklı tedarik zincirleri kurmalarına destek sağlayacak anlaşma ile Promena kullanıcıları Scoutbee’nin tedarikçi havuzuna erişerek özellikle Avrupalı tedarikçilere daha hızlı ve etkin şekilde ulaşırken, Scoutbee müşterileri ise Promena tedarikçi havuzunu kullanarak Türkiye’den ve farklı coğrafyalardan tedarikçilere erişebilecek.

Anlaşmaya imza atan Satış ve Promena Hizmetleri Direktörümüz Orçun Güven, “Promena’da, tedarik değer zinciri boyunca müşterilerinin maliyet, operasyonel verimlilik ve büyüme fırsatlarına odaklanarak en yüksek iş değerini ortaya koymalarına destek vermeyi hedefliyoruz. En iyi hizmeti sunma anlayışımızla müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyor, aldığımız geri bildirimlerle ve global benchmark çalışmalarından öğrendiklerimizle platformumuzu sürekli geliştiriyoruz. Platforma sürekli olarak yeni yetkinlik ve özellikler kazandırıyoruz. Yapay zeka temelli tedarikçi bulma platformu Scoutbee iş birliğimiz de tam olarak bu yaklaşımın bir sonucu. Scoutbee ile müşterilerimizin tedarik zinciri ve satın alma süreçlerini, dijital platformlarımızın gücü ile daha sürdürülebilir bir yapıya dönüştürecek bir iş birliğine imza attık. Böylece tek bir kaynak ve lokasyona bağlı tedarik zincirlerinin sebep olduğu riskleri ortadan kaldıracak, farklı coğrafyalardan tedarikçi verilerinin toplanması sürecini verimli hale getirecek ve tedarik zinciriyle ilgili daha iyi kararlar alınmasına destek sağlayacağız” dedi.  

Paylaş