13 Eylül 2021

Stevie for Great Employers Ödülleri’nde bir altın, bir gümüş ödül

zer the stevie awards for great employers 2021 odul

Türkiye’nin lider kurumsal satın alma ve tedarik zinciri yönetimi şirketi olarak, insan kaynakları uygulamalarımız ile dünyanın en iyi işverenlerini ve en iyi insan kaynakları uygulamalarını değerlendiren The Stevie Awards for Great Employers’ta (Stevie En İyi İşveren Ödülleri) bir altın, bir gümüş ödüle layık görüldük. Great Place to Work ve Brandon Hall Excellence Awards ile birlikte The Stevie Awards for Great Employers’tan aldığımız ödüllerle insan kaynakları alanındaki iyi uygulamalarımızın başarısı uluslararası alanda bir kez daha tescillenmiş oldu.

The Stevie Awards for Great Employers’ta “İşin İçinde Biz Varız!” işveren markamız, iletişim çalışmalarımız ve uygulamalarımız ile “Çalışan Değer Önermesi” kategorisinde altın, “Çalışan Bağlılığı Başarısı” kategorisinde gümüş ödül kazandık.

“Stratejimizin temelinde insan var”

Kazandığımız ödüller ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Genel Müdürümüz Mehmet Apak, “Kurumsal satın alma ve tedarik zinciri yönetimi alanında kurumsal şirketlere danışmanlık veren, 130’u aşkın iş alanında satın alma hizmetleri ve teknolojik çözümler sunan bir yapıda yetkin, uzman ve şirketine bağlı insan kaynağının en önemli kuvvet. Bu yapının sürdürülebilirliği ve gelişimi yetkin ve ortak amaca bağlılık duyan insan kaynağına bağlı. Stratejimizin temelinde insan var. İşveren markası iletişimlerimizin ve uygulamalarımızın uluslararası ödüller ile taçlanması ise şirketimiz için son derece gurur verici.” dedi.

“Ödüller daha iyisini yapmak için bizlere cesaret veriyor”

Dijital çağ ve pandemi ile birlikte çalışma ortamında güven, şeffaflık, ortak amacı benimseme gibi değerlerin öne çıktığını dile getiren İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörümüz Sanem Bayraklı ise “İnsan kaynaklarının adeta rönesansını yaşıyoruz. Kurum kültürü yaratma, ekiplere aktarma ve yaşatma, çalışanlar arasında etkileşim yaratmanın daha fazla öne çıktığı bir ortamda, iç iletişim projelerinin etkisinin ve öneminin giderek arttığını deneyimliyoruz. İK alanında gelişime odaklanan projelerimizin ve çalışanlarımıza verdiğimiz değerin, uluslararası platformlarda takdir görmesi bizi mutlu ediyor. Son dönemde kazandığımız ödüller İK vizyonumuz ile yarattığımız farkı teyit ediyor” dedi.

Paylaş