13 Aralık 2022

Tartışma serimiz kapsamında Bursa iş dünyası ile bir araya geldik

zerbursaoturum.webp

Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi iş birliğiyle farklı şehirlerde gerçekleştirdiğimiz tartışma serisinin ikinci durağı Bursa oldu.

Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ'ın moderatörlüğünde gerçekleşen "Yeni Dönemde Dayanıklı Olmak: Bursa Yarınlara Hazır mı?" etkinliğine Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Başkanı Baran Çelik, Makine İmalatçıları Birliği (MİB) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özkayan, Bursa Organize Sanayi Bölgeleri Birliği (BOSBİR) ile Demirtaş OSB Başkanı Ersan Özsoy, Piri Reis Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu, Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar ve Satış ve Promena Hizmetleri Direktörümüz Orçun Güven konuşmacı olarak yer aldı.

Bursa iş dünyasının yoğun katılım gösterdiği oturumumuzda Bursa’nın gelecek vizyonu masaya yatırılarak KOBİ’lerin gelişmesine olanak sağlayacak mekânsal planlama, yüksek katma değerli sektörler ve dönüşümleri, Bursa’nın önemli bir parçasını oluşturduğu otomotiv endüstrisi, Bursa sanayisinin gelişimi için planlı, verimli ve çevre dostu yatırım planları gibi önemli konular tartışıldı.

 

Paylaş