13 Ekim 2022

The Globee Business Excellence Awards’da 16 ödüle layık görüldük!

zer globee business excellence awards

Her yıl farklı alanlarda dünyanın en iyi şirketlerini seçen Amerika merkezli The Globee Awards’ın Business Excellence Awards başlıklı ödül programında Jüri Özel Ödülü (Grand Globee) dahil 16 ödüle layık görüldük. Bu başarı ile 2022 yılında kazandığımız global ödüllerin sayısı 41’e yükseldi.

“İş dünyasında yarattığımız katma değer, global ödül programları tarafından onaylanıyor”

İş modelimizle satın alma ve tedarik zinciri yönetimine sağladığımız katma değerin global ödül programları tarafından onaylandığını vurgulayan Genel Müdürümüz Mehmet Apak, “Zer olarak her hizmetimizde kısa vadeli tekil kazanımlar için değil, müşterilerimiz ve tedarikçilerimiz için uzun soluklu, ortak kazancı temin eden bir anlayışla çalışıyoruz. 2013 yılında stratejik satın alma platformumuz Promena’nın bünyemize katılmasıyla teknolojik yetkinliklerimizi güçlendirdik ve şu an da dijital dönüşüm yolculuğumuza çok boyutlu olarak devam ediyoruz. Bu alandaki yetkinliğimiz, iş sonuçlarımıza da yansıyor” açıklamalarını yaptı.

Mehmet Apak bu sene kazandığımız 41 global ödülün, ülkemizi de en iyi şekilde temsil etmemize fırsat sunduğuna değindi ve ödüllerin Türk iş dünyasındaki dinamizmi yansıtmak açısından son derece değerli olduğunu paylaştı. 

The Globee Business Excellence Awards’dan ödül yağmuru

Ödül programı kapsamında Zer, Yılın En İnovatif şirketi dahil olmak üzere 2 altın ve 3 gümüş ödüle layık görüldü.

Stratejik satın alma platformumuz Promena Tedarik Zinciri Yönetimi Çözümü Mevcut Ürün veya Hizmet İyileştirmesinde Başarı kategorileri dahil 5 altın ödülün kazananı oldu.

B2B e-ticaret platformumuz ZerOnline ise ödül programından 4 altın ve 1 gümüş ödülle döndü.

Paylaş