26 Eylül 2022

The Globee CEO World Awards’ta Jüri Özel Ödülü ve 6 ödülün sahibi olduk!

zerceo worldawards

Her yıl liderlik, yenilikçilik, organizasyonel performans gibi alanlarda dünyanın en iyi şirketlerini seçen Amerika merkezli The Globee Awards’ın CEO World Awards başlıklı ödül programında Jüri Özel Ödülü’ne(Grand Globee) Zer layık görüldü. Ayrıca, 5 altın ve bir gümüş ödülün sahibi olduk.

Dijital platformlarımızın başarısı uluslararası arenada tescillendi

Globee CEO World ödüllerinde B2B e-ticaret platformumuz ZerOnline, “Ürün ve Hizmet İnovasyonunda Başarı” ve “Yılın Yeni Ürünü veya Hizmeti-İş Ürünleri veya Hizmetleri” kategorilerinde, stratejik satın alma platformumuz Promena ise “İnovasyonda Başarı” ve “Yılın Yeni Ürünü veya Hizmeti- Çeşitlendirilmiş Hizmetler” kategorilerinde altın ödülün sahibi oldu.

“Daha iyi bir dünya” için çalışmalarımız ödüle layık görüldü

Daha iyi bir dünya idealiyle yola çıktığımız ve Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın 12. maddesi ‘sorumlu tüketim ve üretim’ yaklaşımını merkeze aldığımız Hayalimiz Benzer İş Birliği Programımız, Çevre alanında Yılın Kampanyası kategorisinde altın ödüle layık görüldü.

İnsan kaynakları alanındaki uygulamalarımız ödüllendirilmeye devam ediyor

Dünyanın en iyilerinin ödüllendirildiği Globee CEO World Ödülleri’nde “İşin İçinde Biz Varız!” işveren markamız, iletişim çalışmalarımız ve uygulamalarımız ile “İnsan Kaynaklarında Başarı” kategorisinde gümüş ödülün sahibi olarak bu alandaki uygulamalarımızın başarısını uluslararası arenada bir kez daha kanıtladık.  

İnsan kaynakları alanında ayrıca uluslararası arenada dünyanın en iyi işverenlerini ve en iyi insan kaynakları uygulamalarını değerlendiren The Stevie Awards for Great Employers (Stevie En İyi İşveren Ödülleri), Brandon Hall Group tarafından düzenlenen “Excellence Awards” ve İngiltere’nin en prestijli ödül programlarından biri olan Best Business Awards ödüllerine layık görüldük ve 2022 yılında Great Place to Work En İyi İşverenler arasında yerimizi aldık.

Paylaş