30 Haziran 2023

Türkiye’nin en kapsamlı NFT projesine yurt içi ve yurt dışından ödül!

rmka yansimalar nft muse awards.webp

Zer olarak Rahmi M. Koç Müzesi iş birliğinde, efsanevi Anadol’un STC-16 modelinden ilham alarak geliştirdiğimiz Türkiye’nin en kapsamlı NFT projesi olan “RMKM-A Yansımalar” koleksiyonumuz kazandığı ödüller ile başarısını yurt içinde ve yurt dışında ispatladı.

NFT koleksiyonumuz, uluslararası alanda yaratıcı medya tasarımlarını ödüllendiren MUSE Creative Awards kapsamında bu yıl ilk kez açılan NFT/Web3 kategorisinde altın ödüle layık görülürken, Türkiye’nin önde gelen pazarlama ve iletişim yarışmalarından biri olan Brandverse Awards’ta Kurumsal İmaj ve İtibar Yönetimi kategorisinde altın, Deneyim Tasarımı kategorisinde ise gümüş ödüle layık görüldü.

Zer Medya Hizmetleri Satın Alma ekibimizin geleneksel medya alanındaki uzmanlığını Web 3.0 ile birleştiren ilk projemiz RMKM-A Yansımalar’ın hayata geçirilmesinde iş ortaklığı sunan Rahmi M. Koç Müzesi’ne teşekkürlerimizi sunarız.

Türkiye’de seri üretim için tasarlanan ilk otomobil Anadol’un STC-16 modelinden ilham alınarak; 17 farklı arka plan, 8 farklı renk, 5 farklı platform ve iki logo seçeneğiyle, 4 farklı konseptte tasarlanan NFT koleksiyonumuzu aşağıdaki linkten görüntüleyebilirsiniz.

İncelemek için tıklayın.

Paylaş