15 Kasım 2021

Zer, kadın çalışanlar için harika bir iş yeri!

zer great place to work kadinlar icin harika is yeri gptw Çalışan deneyimi ve insan kaynakları firması Great Place to Work, Türkiye'de kadınların çalışabileceği en iyi iş yerlerini açıkladı.

1992 yılından bu yana dünya çapında 100 milyondan fazla çalışanın dahil olduğu Trust Index anketinden elde ettiği derin analizler yardımıyla "Harika Bir İş Yeri" deneyimini neyin oluşturduğunu tanımlamak için kullanan Great Place to Work, 2021 yılında bin 500'ün üzerinde kadın çalışanı tarafından yapılan değerlendirmeleri analiz ederek Türkiye'de kadınlar için harika işyerlerini belirledi.

Zer olarak, GPTW tarafından ilk kez yayınlanan ve bundan böyle her yıl açıklanacak olan Best Workplaces for Women Turkey 2021 listesinde yerimizi aldık.

Birleşmiş Milletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri’nin imzacılarından biri olarak  çalışma ortamlarımızda çeşitlilik ve kapsayıcılığa önem veriyor, kapsayıcılığın şirketimizin gelişiminde de önemli rol oynadığına inanıyoruz. Bu farkındalıkla, kadın istihdamının artırılmasına yönelik çalışmalar ve uygulamalar geliştiriyor, toplumsal cinsiyet eşitliliği sürecini desteklemeye devam ediyoruz.

Bu unvanın da çalışanımıza verdiğimiz değer ve kadın çalışanlarımız için oluşturduğumuz yüksek güven kültürün bir yansıması olarak görüyor, kadın çalışanlar için harika bir iş yeri olmanın gururunu yaşıyoruz.

Paylaş