17 Ağustos 2022

The Stevie Awards’tan 13 ödülle döndük

zer stevie odulleri 2022

Zer olarak The Stevie Awards tarafından 19. kez düzenlenen The International Business Awards’tan (IBA) ödülle döndük. Avrupa’nın en hızlı büyüyen şirketleri kategorisinde şirketimiz bronz ödülü alırken; B2B e-ticaret platformumuz ZerOnline ve stratejik satın alma platformumuz Promena ile 5 altın ödüle layık görüldük.  

Bu yıl, 67 ülkeden 4000 başvurunun değerlendirildiği Stevie Ödülleri’nde 13 ödül kazanmış olmaktan duyduğumuz gururu paylaşan Genel Müdürümüz Mehmet Apak, “Satın alma ve tedarik zinciri yönetiminde 20 yıla dayanan uzmanlığımız ve geniş tedarikçi ağımızla, iş birliği ve güveni yan yana koyduğumuz ticaret anlayışımızla, Türkiye’nin lider şirketlerine hizmet veriyoruz. Her sene aldığımız ödüller, yeni başarı hikayelerimizin çıkış noktasını oluşturuyor. Önümüzdeki dönemde daha büyük başarılara imza atarak satın alma ve tedarik zinciri yönetimindeki uzmanlığımızdan daha geniş kesimlerin faydalanmasını hedefliyoruz” dedi.

Pandemiyle beraber dijital çözümlerin öneminin günden güne arttığını belirten Mehmet Apak, “Stratejik satın alma sektörünü ülkemize getiren Promena platformumuzun sürekli geliştirdiği  teklif ve ihale yönetimi, e-satın alma, tedarikçi yönetimi ve hızlı teklif toplama modüllerimizle satın almada dijital dönüşümün öncülüğünü yapıyoruz. Kurumsal siparişlerin online adresi olarak konumlandırdığımız ZerOnline ile şirketlere 550 bin çeşit ürünü online sipariş verme imkanı sunuyoruz. Ayrıca çok sayıda kategoride maliyet avantajı, operasyonel kolaylık ve zaman tasarrufu sağlıyoruz. En iyi hizmeti sunma anlayışımızla müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyor, çevik yönetim anlayışıyla platformlarımıza yeni yetkinlikler ekliyoruz. Stevie’de “Yılın İnovasyonu” ödülü başta olmak üzere aldığımız 5’i altın, toplam 13 ödül, çalışmalarımızın uluslararası arenada karşılık bulduğunu gösteriyor. Daha iyisini yapmak için motivasyonumuzu artırıyor” dedi. 

İnsan kaynakları alanında 2 gümüş, 2 bronz ödül

 

İnsan kaynakları uygulamalarımız ile The Stevie Awards for Great Employers’ta 4 ödüle layık görüldük. Bu yıl 7’ncisi düzenlenen insan kaynakları ve eğitim ve gelişim alanlarında dünyanın en iyi işverenlerinin ödüllendirildiği The Stevie Awards for Great Employers ödül programında Zer olarak, “Yılın İşvereni” kategorisinde bronz ödüle layık görülerek dünyanın en iyileri arasında yer aldık.

Paylaş