08 Ağustos 2022

Zer ve KPMG Türkiye’den stratejik iş birliği

zer kpmg is birligi

Denetim, vergi ve danışmanlık alanında hizmetler sunan KPMG Türkiye ile şirketlerin tedarik zinciri ve satın alma süreçlerini yeniden şekillendirmelerine destek olacak bir iş birliği anlaşmasına imza attık. İş birliği kapsamında oluşturulan ortak güç ile şirketlerin satın alma ve tedarik zinciri yönetimlerinde değişen iş koşullarına uyum sağlamalarını kolaylaştıracak çözümler sunulacak.

İş birliğine imza atan Satış ve Promena Hizmetleri Direktörümüz Orçun Güven, anlaşmanın alanlarında lider iki şirketin muhtelif kabiliyetlerini bir araya getirdiğini belirterek “20 yıllık uzmanlığımız, satın alma süreçlerini yönettiğimiz farklı sektörlerdeki hakimiyetimiz, başta Promena ve ZerOnline olmak üzere, müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap veren dijital platformlarımız ile KPMG Türkiye’nin danışmanlık ve analiz gücü, mevcut ve potansiyel müşterilerimizin süreçlerini yeniden inşa etmelerine ve belirsiz iş koşullarına karşı önlerini açmalarına katkı sağlayacak” dedi.

KPMG Türkiye Strateji, Operasyonlar ve Sürdürülebilirlik Danışmanlığı Şirket Ortağı Serkan Ercin ise: “Tedarik zincirlerinde daha önce hiç görülmemiş kesintiler yaşadığımız bu dönemde ekonominin tüm alanlarında olduğu gibi şirketlerin satın alım faaliyetlerinde de yeni şartlara kendilerini hızla adapte etmesi büyük önem taşıyor. Şirketler, dijital dönüşme her zamankinden daha fazla öncelik vererek ve bu alanda bilinçli yatırımlar yaparak tedarik zincirinde yaşanan sorunları bertaraf edebilir. Zer ile yaptığımız iş birliği ile birlikte dijital dönüşümün gücünü arkamıza alarak kurumsal şirketlerin ve sektörel organizasyonların yüksek performanslı tedarik organizasyonları kurmasına ve yönetmesine yardımcı olmayı hedefliyoruz.” dedi.

Paylaş