13 Haziran 2019

Zer Zirve 2019’u “Now-New-Next” teması ile 13 Haziran tarihinde gerçekleştirdik.

38

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde 400’ü aşkın misafirimizle rekor katılım sağlanan zirvemizin bu yıl sekizincisini gerçekleştirdik.
2018 yılında topluluk dışı hizmet verdiğimiz müşterilerimizi de ağırlamaya başladığımız zirvemizde, bu yıl yine birçok farklı sektörden katılımcı aynı çatı altında buluştu.

İlk olarak sahneyi Genel Müdürümüz Mehmet Apak aldı. Temamız kapsamında Zer’deki mevcut çalışmalarımızı, yeni düzenleme ve uygulamalarımızı ve yakın gelecekteki hedeflerimizi aktardı.

Ardından, önce Ingage Genel Müdürü Pınar Ercan Tursun sonrasında ise JP Morgan’dan Yatırım Stratejileri Müdürü David Stubbs sahne aldı.

Zirvenin ikinci yarısı, Koç Holding Başekonomisti Ahmet Çimenoğlu ve Konda Araştırma Genel Müdürü Bekir Ağırdır keyifli paneliyle başladı. Nöro Sağlık Beyin Araştırmaları ve Uygulamaları Merkezi Kurucusu Kerem Dündar’ın konuşmasıyla devam eden zirvemizin kapanış konuşmasını, Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu gerçekleştirdi.

Bu yıl müşterilerimizle birlikte Now-New-Next temasını işlerken, bir araya gelinmesine sosyal sorumluluk kapsamında bir anlam katmak istedik ve katılımcılarımız adına Ereğli Fiziksel Engelliler Derneğine tekerlekli sandalye bağışında bulunduk.

Etkinliğimiz, kokteyl ile son buldu.
 

Paylaş