08 Eylül 2020

Zer’in online sipariş yönetimi platformu ZerOnline yenilendi

30 zeronline yenilendi Koç Topluluğu Şirketleri arasında yer alan ve Türkiye’nin ilk ve en büyük kurumsal satın alma ve tedarik zinciri yönetimi şirketi Zer, uzman kadrosu, 16 yılı aşan bilgi ve tecrübe birikimi ve geniş tedarikçi ağıyla iş ortakları için bugünün satın alma zorluklarını fırsata çevirebilecekleri satın alma uzmanlığının yanında teknoloji ve inovasyon odağıyla şekillenen ürün ve hizmetler sunarak iş birliğine değer katıyor.

Bu vizyonla Zer, malzeme satın alma alanında geliştirdiği uzmanlığını firmadan firmaya sipariş yönetimi çözümü ile birleştirerek şirketlere 80 alt kategoride 400 bin çeşit ürünü maliyet avantajı ile satın alma imkânı sunan ZerOnline’ı geliştirdi.

ZerOnline nedir?
Tasarım ve arayüzü yenilenen ZerOnline, Zer tarafından anlaşması yapılan malzemelerin katalog olarak listelendiği ve sipariş verilebildiği, yenilikçi teknolojilerle tasarlanmış online sipariş yönetim platformudur. ZerOnline, teknik endüstriyel malzemelerden ambalaj malzemelerine, ofis sarf malzemelerinden teknolojik ürünlere birçok farklı kategoride ürünleri Zer’in satın alma hacminin yarattığı avantajlı indirim oranları ile sunuyor.

ZerOnline kullanmanın avantajları nelerdir?
ZerOnline’da müşteri bazlı özelleşen ekranlar sayesinde her müşterinin faaliyet alanına ve önceki siparişlerine uygun ürünler gösterilirken, üyelik girişi yapıldıktan sonra kategori bazlı yapılan yetkilendirmeler ve organizasyon şemaları ile kişi bazlı listelemeler de oluşturulabiliyor. Kurumsal genel merkezlerin ve fabrikaların yanı sıra bayi ve servis teşkilatlanmaları için de kolaylık sağlayan bu sistem ile aynı organizasyondan birden fazla kullanıcı aradığı ürüne hızlı şekilde ulaşabiliyor.

Mobil ve farklı tarayıcılar ile uyum içinde çalışan ZerOnline, ürün karşılaştırma, birden fazla liste oluşturabilme özellikleri ve detaylı ürün içerikleri ile seçim aşamasında kolaylık sağlarken, Excel ile sepet oluşturma, sipariş tekrarlama ve çoklu teslimat seçenekleri ile alışveriş aşamasında hız kazandırıyor.

ZerOnline kullanıcı dostu ekranları sayesinde Zer’in iş ortaklarına zaman ve maliyet tasarrufu ile uçtan uca online sipariş yönetim imkânı sağlıyor.

Müşterilerinin ihtiyacına göre şekillenen ZerOnline, bütçe takibi, müşteriye özel kategori ağacı oluşturma, organizasyon oluşturma ve kategori bazlı yetkilendirme, masraf yeri seçimi, iç onay hiyerarşisi, dış onay sipariş entegrasyonu, kodsuz sepet, çoklu dil ve para birimi desteği gibi kullanıcının talebine göre geliştirilen opsiyonel fonksiyonlar da sunuyor.

ZerOnline’ı tercih eden şirketler
Birçok farklı sektörden büyük ve küçük ölçekli şirket ZerOnline’ın sunduğu avantajlı satın alma deneyiminden yararlanıyor. ZerOnline’ı tercih eden şirketlerden bazıları: Accell Bisiklet, Arçelik, Aygaz, Buga Otis, Beyçelik Gestamp Kalıp ve Oto Yan Sanayi, Ceva Lojistik, Chakra Mağazacılık, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, Ford Otosan, Koçtaş, Parıltım Toplu Yemek Hizmetleri, Opet, Otokoç, Sarıgözoğlu Hidrolik Makine Kalıp Sanayi, Şişecam, Tat, Tofaş, Tüpraş, Türk Traktör, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), Yapı Kredi…

Nasıl ZerOnline kullanıcısı olunur?
Malzeme satın alımlarında Zer'in stratejik satın alma çözümü ZerOnline’ı kullanabilmek için, şirketlerin ZerOnline iş ortakları arasında yer alması gerekiyor. Yeni iş ortağı olabilmek ve ZerOnline’ın sunduğu avantajlı fiyatlar ve kolaylığa ulaşabilmek için  zeronlinesatis@koczer.com adresi ile iletişime geçilebilir.

ZerOnline’ı kullanın, iş süreçlerinizi hızlandırıp kolaylaştırırken tasarruf etmenin avantajını yaşayın.

Web adresi:https://zeronline.com/ 

Paylaş