09 Temmuz 2021

"ZerOnline’ın yarattığı fayda müşterilerimiz nezdinde büyük ilgi gördü’’ 

zer kobiefor alp ressamoglu roportaj

KobiEfor Dergisi’ne verdiği röportajda kurumsal siparişlerin online adresi, B2B e-ticaret platformumuz ZerOnline hakkında değerlendirmelerini paylaşan Hizmet ve Malzeme Genel Müdür Yardımcımız Alp Ressamoğlu, ZerOnline’ın satın alma süreçlerinde yarattığı faydanın kısa zamanda büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Birçok şirketin, malzeme satın alımlarının bir bölümünü ya da tamamını ZerOnline’a taşıdığını ve kısa zamanda 400’ün üzerinde şirket için kullanıcı kaydı oluşturduğumuzu paylaşan Ressamoğlu, ZerOnline’ın 2020 yılında tüm dijital çözümlerimizin oluşturduğu ciromuz içinde yaklaşık yüzde 70 oranında paya sahip olduğunu aktardı.

Zer’in kuruluş temelinde var olan verimlilik, etkin maliyet yönetimi ve etkin kaynak kullanımı sağlama hedefleri doğrultusunda, ZerOnline aracılığıyla Zer’in şirketlere satın alırken de kazandırdığını vurgulayan Alp Ressamoğlu, “Her şirketin ihtiyacına yönelik oluşturduğumuz ürün kataloğunu, toplu satın alma hacmine özel belirlenen avantajlı fiyatlarla ve farklı tedarikçilerle iş yapma imkânı ile buluşturduk. 500’ün üzerinde marka anlaşması ile Türkiye’nin en geniş teknik ve endüstriyel malzeme kataloğunu oluşturduk.” dedi.

Sahip olduğumuz teknolojik yetkinliklerimiz sayesinde paydaşlarımıza iş gücü ve zaman tasarrufunun yanı sıra şeffaf, izlenebilir bir satın alma tecrübesi de yaşattığımızı da paylaşan Ressamoğlu, “Müşterimizin ihtiyacına bağlı olarak sunduğumuz özelleştirebilir çözümlerle her müşterimizin sipariş kataloğunu, şirketine özel onay ve yetki mekanizmaları ile harmanlıyoruz. Her kullanıcıya özel yetkilerle hangi kategorilerden sipariş verilebileceği önceden belirleniyor. SAP, ERP gibi tedarik zinciri yönetimi sistemlerine entegrasyon sağlanarak iç onay ve dış onay özellikleri ile kullanıcılarımız siparişlerini takip edebiliyor ve şirket içi departman bazındaki masraf yeri seçeneğiyle siparişi kendi sistemlerinde de istedikleri kırılımda takip edebiliyorlar.” dedi.

Önümüzdeki dönemde en büyük hedefimizin ZerOnline’ı malzeme satın almalarında zengin ürün çeşitliliği ve fonksiyonel yapısıyla Türkiye’nin lider B2B kataloğu konumuna getirmek olduğunu dile getiren Alp Ressamoğlu, “ZerOnline’ın, mükemmel bir satın alma adresi olması için sürekli iyileştirme ve geliştirme çalışmaları yürütüyoruz. Amacımız, kullanıcılarımızın satın alma kararlarında onlara en fazla kolaylığı sağlayabilmek.” diye vurguladı.

 TÜMÜNÜ OKU 

Paylaş